Мобільні контейнерні ваги

Мобільні контейнерні ваги

Зважування контейнерів

Вам необхідно зважувати контейнери під час навантаження насипним вантажем, не знімаючи його з шасі? Це легко можна зробити, використовуючи мобільні контейнерні терези www.bison-jacks.com

Відправка насипних, навалочних вантажів у контейнерах стала звичайною справою. І дуже важливо точно перевіряти вагу контейнера під час навантаження, щоб уникнути недовантаження або перевантаження. Неправильне визначення ваги контейнера може призвести до перевантаження автомобіля, аварії на залізниці чи морському контейнеровозі.

На звичайних автомобільних або залізничних терезах контейнер доводиться зважувати кілька разів. Порожній на шасі, навантажений на шасі перед довантаженням або відбором зайвого та остаточно навантажений на шасі. Це призводить до збільшення витрат та часу. А зважити такий контейнер в умовах, наприклад фермерського господарства, іноді просто неможливо.

Мобільні контейнерні терези BISON C-jacks повністю сертифіковані в Україні. Сертифікація. Прості у використанні навіть однією людиною. Передають дані про вагу в мобільний додаток.

Відправте запит та отримайте безкоштовне зважування.
Отримати терези

 


Відправте запит та отримайте безкоштовну консультацію.

Отримати консультацію
Обратный звонок